Улички

Улички - това е мястото където можете не само да намерите противници и да избробвате бойните си умения, но и да премерите силите си в груповите боеве, да се сдобиете с различни игрови ресурси и дори да станете член на народната дружина.

Народна дружина

От 1-во ниво за всеки играчи са достъпни 120 минути патрулиране на градските улици (240, ако сте баровец). Можете да използвате цялото време наведнъж или да го разделите на по-малки интервали от по 10 минути.

По време на патрула имате шанс да срещнете Асторк. Ако това се случи, то веднага след началото на патрула ще видите допълнителен бутон "Продължи" под лентата на патрула.

Продължи

Ако натиснете бутона, ще се пренесете в пустинята, където ще имате възможността да ограбвате кервани. Ако ви провърви, ще заграбите купища пари, но бъдете внимателни, защото глупавите камили може да ви надхитрят и ще изпуснете плячката си.

Можете да удвоите времето си за патрулиране, което ще увеличи шанса за получаване на награди и шанса за срещане на Асторк. Това можете да направите като активирате Баровски статус в Бостана

Също така по време на патрул можете да откриете Пощенска кутия, която просто си е лежала непотърсена някъде. След като отворите колетите вътре, ще получите монети, звезди, гранати, допинги за подсилване на героя и други полезни предмети (съдържанието зависи от нивото). По време на специални събития може да получите и още изненади!

Мелета

Меле — най-хаотичния бой от всички групови боеве. Достъпно е от 4-то ниво. Записването за мелето е възможно на всеки 15 минути и се заплаща с монети. Записването трае 15 минути. За да започне боя трябва да са се записали поне 10 души. В случай, че не се съберат 10 човека, боят ще бъде отменен, а таксата за участие ще ви бъде възстановена. Максималния брой на участниците в един бой - 40 души. Играчите се разделят на два отбора на случаен принцип, независимо от фракцията им.

За победа в меле ще получите толкова ценния опит, който е необходим за повишаване на нивото, а също така можете да спечелите звезди и руда.

Очи в очи

Боевете Очи в очи са достъпни от 5-то ниво и се провеждат всеки час на принципа 15 на 15 играчи от едно ниво. Записването за битката започва 15 минути преди началото. Могат да се запишат по 30 играча от всяка страна, но в боя попадат само най-силните 15 участници от всяка страна. А тези, които не успеят да участват, ще получат обратно таксата си за участие. Таксата за участие е различна за различните нива.

В случай, че и двете страни са събрали по 15 участника, към тях може да се присъединят още по 15 души от всяка страна. В случай, че едната страна е събрала 15 участници, а другата не, то недостигащата бройка играчи ще бъде компенсирана с агенти. Якостта на агентите пряко зависи от якостта на играчите от противниковия отбор.